Volume 51 (2005) - Issue 11
Effect of enzymatic hydrolysis on wheat prolamin fraction changes.
Vplyv enzýmovej hydrolýzy na zmeny prolamínovej frakcie pšenice.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 561-567.
Effect of biological and biological-enzymatic additive on fermentation in red clover.
Vplyv biologického a biologicko-enzymatického prípravku na fermentačný proces ďateliny lúčnej.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 568-573.
Relationship between probiotic preparation application and abdominal fat amount in chicken.
Vzťah medzi aplikáciou probiotického preparátu a množstvom abdominálneho tuku u výkrmových kurčiat.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 574-579.
Effect of sodium lactate on quality of baby beef.
Vplyv aplikácie mliečnanu sodného na kvalitu mladého hovädzieho mäsa.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 580-585.
Development of low-fat poultry and pork meat products.
Vývoj nízkotučných hydinových a bravčových mäsových výrobkov.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 586-592.
Microbilogical load of sheep milk from primary production to its processing.
Mikrobiologická zaťaženosť ovčieho mlieka od prvovýroby po jeho spracovanie.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 593-601.
Milk and milk products consumption and somatometric parameters in relation to bone density of females.
Konzumácia mlieka a mliečnych výrobkov a somatometrické hodnoty vo vzťahu k denzite kostí žien.
Agriculture (Poľnohospodárstvo), Vol. 51, 2005, No. 11, pp. 602-614.